5 mars 2012

San Francisco, here we come!

Nu är resan bokad till San Francisco i sommar! Åh vad härligt vi kommer att få det! Och det slutar inte där.. Bilen tar oss längs med kusten mot LA, San Diego, Palm Springs och sist Las Vegas där vi avslutar med mässor och en snabbvisit vid altaret! hihi. Längtar redan! ♥


Detta historiska hotell är det enda hotell vi bokat än sålänge, sen får tid och plats spontant säga vart vi checkar in där näst. Detta hotell ligger i det viktorianska området Pacific Heights. Här finns sekelskiftesarkitektur och franska och engelska antikviteter som pryder hotellet. Hotellet har ett eget café. Rummen på Hotel Majestic är elegant inredda med böljande draperier och dunkuddar. Badrummen har marmorytor och badrockar med monogram. Många badrum har även badkar med ståtliga fötter. Caféet Majestic erbjuder en kontinental frukost, lättare meny och förrätter. Som gäst kan du äta på sittplatser i plysch i matsalen eller i baren.The Majestic ligger en 6 minuters bilresa från centrala San Francisco och en 5 minuters promenad från affärer och restauranger i Japantown. San Franciscos internationella flygplats ligger mindre än 24 km bort.


Visst låter det mysigt?! Ge gärna tips om saker man borde se och uppleva under resan! Gärna om någon vet någon bra sida där man kan hyra bil om man är under 25år?!

Nu kan jag inte annat än bara längta till slutet av sommaren.. Åh vilken dröm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar