6 mars 2012

Senaste nytt!

Hej Kära Daisy Dapper Kunder!
Vi ursäktar dålig uppdatering via nyhetsbrev!
Hoppas att allt är tipp-topp med er runt om i detta avlånga land! Med oss är allting bara fint. Hösten och vintern har rullat på i snabb fart tycker vi, vilket har varit ganska skönt, (dock kanske just för vi haft så mycket att stå i). Just nu i denna skrivande stund så tittar äntligen solen fram och riktigt värmer i butiken, därför hoppas vi på att den är här för att stanna ♥

Som ni vet så har vi jobbat hårt och intensivt under en längre period på Daisy Dapper´s egna kollektion SS12 som inom kort kommer att släppas i butik. Nu är det nämligen inte långt kvar! Det ser vi fram emot mycket, vi riktigt längtar... Vi hoppas även ni gör detta! =)

Senaste nytt
Daisy Dapper med sitt egna varumärke ställde ut på en utav Londons trendigaste modemässor i Februari månad och vi fick mycket god respons och feedback från både besökare och press.

Mycket vår/sommar nyheter dyker upp titt som tätt i butiken och webbshopen http://www.daisydapper.com/ håll utkik så du är uppdaterad! Denna vackra klänning du ser på bilden, anländer både i denna ljuva blåa färg samt i grönt.

Passar även på att påminna och tipsa om nya numret av Min Boudoir #2 som nu finns att köpa hos Daisy Dapper, både i butiken och webbshopen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar